Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

streda 8. marca 2017

KELBY, SCOTT - DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE 1

KELBY, SCOTT

DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE 1
(The Digital Photography Book)

Zoner Press, Brno, 2011
3. dotlač 1. vydania - 2011
preklad Jan Kuklínek
ISBN 978-80-86815-56-5

príručky, fotografovanie
226 s., far. fot., čeština
hmotnosť: 394 g

mäkká väzba
stav: výborný

6,30 € PREDANÉ

*H-TV-3*

Scott Kelby, muž, jehož průkopnická práce na poli „digitální temné komory" byla nesčetněkrát oceněna, se nyní pouští do křížku s tím, jak by mohl i fotografující amatér získat snímky profesionální kvality (a nebojte se - je to snazší, než se může na první pohled zdát).

Představte si, že byste spolu se Scottem byli fotit a vy se zeptali:„Scotte, poslyš, jak bych měl vyfotit tamtu kytku, aby byla ostrá na rozostřeném pozadí?" A Scott by místo přednášky o obecných principech fotografování prostě jenom řekl:„Použij teleobjektiv, clonu nastav co nejnižší, zaostři na kytku a zmáčkni spoušť." A přesně v tomto duchu Scott Kelby svoji knihu napsal. Vyšli jste fotit a Scott přitom odpovídá na vaše dotazy, radí vám a prozrazuje vám různá fotografická tajemství. Stejně, jako byste byli na výletě s přítelem - jednoduše, bez technických vysvětlování a odborné fotografické terminologie.

V této knize nehledejte teorii - začátečníky matoucí slovník či podrobná vysvětlování.

Jde hlavně o to, jaké použít nastavení a kdy je použít. Téměř dvě stovky poodhalených, bedlivě střežených fotografických „obchodních tajemství" zařídí, že každá vaše další fotografie bude výrazně lépe vypadat, bude ostřejší, barevnější a bude působit profesionálnějším dojmem.

Každá stránka knihy se zabývá jedním tématem, které vaše fotografování zlepší. Vždy, když obrátíte stranu, dozvíte se nové profi nastavení, nástroj nebo trik, které pomohou vaše snímky proměnit v umělecká díla. Jestli vás neláká studovat vzorečky pro výpočet hloubky ostrosti, učit se nazpaměť posloupnosti clonových čísel, číst zasvěcené rozbory o vhodnosti a potřebnosti toho kterého objektivu, ale chcete dobře fotografovat, pak je tato kniha určena právě vám.